A Honor nemsokára hivatalosan is bemutatja legújabb csúcskészülékeit, a Honor 20-at és a 20 Prót. Most utóbbi mobilról derült ki, hogy az előlapi kamerája a kijelzőbe vágott lyukban lesz megtalálható, hasonlóan a View20-hoz.

forrás: Digital Trends

A fenti képet egy magát meg nem nevezni kívánt, de megbízható forrás juttatta el a Digital Trendsnek, mely az új készüléket mutatja a dobozán pihenve. Pár napja már írtunk nektek arról, hogy miként nézhet majd ki a készülék hátlapja. A hátlapi kamerák valószínűleg hasonlóak lesznek majd a Huawei P30 Pro szenzoraihoz, vagyis egy 40 MP-es, egy ultra-nagylátószögű, egy periszkópos lencse valamint egy ToF szenzor várható a minél jobb portréfotók érdekében.

forrás: Digital Trends

Hardveres téren Kirin 980-as processzor, 8 GB memória, 6,1 hüvelykes AMOLED kijelző és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóról szólnak a pletykák. Egyelőre remek készüléknek tűnik az új Honor, a bemutatón mi is részt veszünk és tudósítunk róla majd nektek. Nektek az eddigi hírek alapján tetszik az új mobil?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!