A Samsung nemrégiben felvásárolta a híres Harman-t potom 8 milliárd dollárért. A hangeszközeiről híres gyártó e mellett az egyik legnagyobb ellátója a különböző autógyártóknak “connected car” termékek terén.

A vállalatnak továbbra is fontos szerepe lesz az IoT-n belül, de mivel már a Samsungé a vállalat, ezért szinte biztos, hogy a mobilokban is látni fogunk Harman produktumot.

Erről Szöulban beszéltek egy konferencia keretein belül. Park Jong-hwan, a Samsung autókkal foglalkozó részlegének alelnöke mondta, hogy időbe telik, míg a felvásárlás megtörténik. Ha megtörténik az akvizíció, akkor lehet tovább gondolkodni. Ha a Harman hangrendszere bekerülne a Galaxy S szériába, akkor leghamarabb csak a 2018-as modellnél láthatjuk viszont.

Ez azt jelenti, hogy a Galaxy S8-nál még nem lehet Harman audiora számítani, viszont a 2018-as Galaxy S9-nél már lehet ilyesmiről szó.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.