Tagadhatatlan, hogy az iPhone X egy új vonalat indított el, amelyet néhány vállalat követ is, többek között az előlapon levő bemetszés utánzásával, vagy éppen a kamerakialakítással. A Xiaomi úgy tűnik, szintén beáll ebbe a sorba, hiszen a Redmi Note 5 Pro kameramodulja nagyon hasonló lehet az iPhone X vertikális kameraelrendezéshez.

A vállalat holnap tart egy bemutatót Indiában, ahol várhatóan lelepleződik a Redmi Note 5, valamint a Redmi Note 5 Pro. Már mindkét készülékről szivárogtak ki specifikációk, az erősebb változat f/2.2 rekeszértékű, 12 megapixeles és egy 5 megapixels, f/2.0 rekeszértékkel bíró dupla hátlapi kamerával debütálhat, amelynek elrendezése a kép alapján erősen hajaz az iPhone X-re. A függőlegesen pozicionált két lencse között egy LED-villanó is lapul.

A telefon további specifikációi közé tartozik a 6 hüvelykes FHD+ felbontással rendelkező LCD kijelző, a Snapdragon 636 lapkakészlet, a 4000 mAh-s akkumulátor, valamint a Sony IMX376 szenzor, amely az előlapi kamerában foglal helyet. A Redmi Note 5 Pro a specifikációk alapján ígéretesnek tűnik, de holnap már biztosan többet fogunk tudni.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

1 hozzászólás

Comments are closed.