Az Apple ősszel szokás szerint két rendezvényt szokott tartani: egy iPhone eventet és egy iPad/Mac leleplezést. Szeptember 12-én megvolt az iPhone XR, XS és XS Max bemutatója, tegnap pedig kiküldték a meghívókat az október 30-i rendezvényükre is.

Az Apple helyszínnek New Yorkot választotta, azon belül is a Brooklyni Zeneakadémiát. Az új termékek közül a legérdekesebb az iPad Pro lehet, ami az iPhone X után Face ID arcfelismerést fog kapni, illetve azt is híresztelik, hogy az Apple itt fogja lecserélni a Lightning csatlakozót USB Type-C-re (hisszük, ha látjuk). Az eseményen egyébként három új iPad-et várunk: 10,5″, 11″ és 12,9″-es képátlóval.

Koncepció

Az Apple.com-on ha nyomogatod az F5-öt, akkor feltűnhet, hogy az Apple logo mindig más. Összesen 65 különböző logót alkotott az Apple – a spekulációk alapján Apple Pencillel -, ennek nyomán sejthetjük, hogy a tollnak nagy szerepe lesz az új iPad-nél.

A rendezvény a hírek szerint nem csak az iPadekről fog szólni, hanem lelepleznek egy új, 13 hüvelykes MacBookot, valamint egy új Mac minit is, amit egyébként 2014 óta nem frissítettek. Tartozékok tekintetében is várhatunk újdonságot, érkezhet az új AirPods és végre valahára az egyszerre három eszköz vezeték nélküli töltését szolgáló AirPower is.

Ezeket persze még ne véssétek kőbe, minden részlet kiderül kevesebb mint két hét múlva, október 30-án, a rendezvényt az Apple szokás szerint élőben is közvetíti majd.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.