Márkanagykövetnek lenni jó dolog, hisz a cégek egy valag pénzt leraknak elénk és csak annyi a dolog, hogy elmondjuk, mennyire jó a termék és azt használjuk publikus körökben. Nagyon leegyszerűsítve így néz ki, de egyeseknek a pénz nem elég, hogy elhagyják szeretett eszközüket.

Korábban Gal Gadot futott bele ebbe a hibába, MKBHD vette észre, hogy Twitteren posztban a Huawei Mate 10 Prót dicséri, hogy milyen szipi-szuper az új mobilja, lentebb pedig a kliens látható: “Twitter for iPhone”.

Hasonló a helyzet most is, csak most a gyártó komoly lépéseket is tett az ügyben. Az orosz műsorvezető és politikus Ksenia Sobchak a nagyközönség előtt a Samsung ottani arca, a vállalattal kötött megállapodás/szerződés értelmében Samsung készüléket kell használnia, azonban egy interjú során mégis egy iPhone X-zel mutatkozott.

Ezzel eddig nincs is akkora nagy gond, azonban ez az egyik legnézettebb műsor Moszkvában, így erre a Samsung is felkapta a fejét és jól be is perelte Miss Sobchakot potom 1,6 millió dollárra, ami nagyjából 460 millió forintot jelent.

Az is biztos, hogy Sobchaknek nem kell ezután Samsung telefont promotálnia.

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.