Márkanagykövetnek lenni jó dolog, hisz a cégek egy valag pénzt leraknak elénk és csak annyi a dolog, hogy elmondjuk, mennyire jó a termék és azt használjuk publikus körökben. Nagyon leegyszerűsítve így néz ki, de egyeseknek a pénz nem elég, hogy elhagyják szeretett eszközüket.

Korábban Gal Gadot futott bele ebbe a hibába, MKBHD vette észre, hogy Twitteren posztban a Huawei Mate 10 Prót dicséri, hogy milyen szipi-szuper az új mobilja, lentebb pedig a kliens látható: „Twitter for iPhone”.

Hasonló a helyzet most is, csak most a gyártó komoly lépéseket is tett az ügyben. Az orosz műsorvezető és politikus Ksenia Sobchak a nagyközönség előtt a Samsung ottani arca, a vállalattal kötött megállapodás/szerződés értelmében Samsung készüléket kell használnia, azonban egy interjú során mégis egy iPhone X-zel mutatkozott.

Ezzel eddig nincs is akkora nagy gond, azonban ez az egyik legnézettebb műsor Moszkvában, így erre a Samsung is felkapta a fejét és jól be is perelte Miss Sobchakot potom 1,6 millió dollárra, ami nagyjából 460 millió forintot jelent.

Az is biztos, hogy Sobchaknek nem kell ezután Samsung telefont promotálnia.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.