Hirdetés

Az Apple zenei streaming szolgáltatását már 38 millióan használják, ami máris kevésnek hat, ha hozzávetjük a Spotify felhasználóbázisát.

Az Apple szolgáltatásokért felelős alelnöke, Eddy Cue nemrég jelentette be egy interjú alkalmával, hogy az Apple Music már 38 millió aktív előfizetővel rendelkezik, tehát ennyien vannak, akik feliratkoztak rá és azóta is fizetik. Ezen felül van még további 8 millió felhasználó, aki egyelőre a 3 hónapos próbaverziót használja, közülük vélhetően sokan lesznek előfizetők, de biztos lesz lemorzsolódás is.

A Spotify januárban jelentette be a 70 milliós mérföldkövet, ebbe beletartoznak az ingyenes és prémium szolgáltatást használók is. Csak a streaming szolgáltatásból nehéz megélni – vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy nem lehet annyi pénzt keresni vele -, ezért elképzelhető, hogy a közeljövőben a Spotify laborjából előállnak valamilyen hardverrel, mondjuk egy okos hangszóróval.

Hirdetés
FORRÁSUberGizmo
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.