Hirdetés

A Siroflo új, BH-01-es modellszámú sport fülhallgatója a Powerbeats formavilágára emlékeztet, bár árazását tekintve sokkal kellemesebb.

A fülhallgató egyetlen összekötő kábelét a nyakad mögött tudod elvezetni, a szárnyakkal pedig könnyedén beakasztható a füled mögé, hogy futás, sportolás közben ne essen ki. Mivel aktív, sportoló emberek számára találták ki a terméket, fontos, hogy IP67-nek megfelelően vízálló, tehát az izzadság és az eső nem fog kárt tenni benne.

A dobozában minden vásárló kap egy hordtáskát, két pár extra gumiharangot és egy microUSB töltőkábelt. Az erőteljes basszusért és a megfelelő hangzásért egy CSR 8635 chip felel, azonban magáról a driverekről nem kaptunk infót.

Bluetooth 4.1 technológiát használ, a hatótáv nagyjából 10 méter, másfél óra töltéssel 180 órányi készenléti vagy 5-7 óra használati időt tudunk kinyerni az egyébként 85 mAh kapacitású akkumulátorból.

A Siroflo BH-01 egy új termék a Gearbest oldalán, eredeti ára 18,99 dollár, azonban a GBSIROH01 kuponkóddal 13,99 dollárért megrendelheted, ami kb. 3500 Ft-ot jelent. Ha érdekel a termék, esetleg megvennéd, akkor KATT IDE.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.