A múlt hónapban a TENAA felfedett néhány érdekes specifikációt a Nokia 6 (2018)-ról, azonban most még több adat jelent meg róla. Korábban például arról szóltak a pletykák, hogy 18:9-es képaránnyal fog debütálni, az új hírek szerint szerint 16:9-es képarányt kap majd.

Várhatóan Snapdragon 630 lapkakészlettel érkezik. Ez lesz a második HMD-telefon, amely ezzel a chipkészlettel rendelkezik. Elsőként a 2017 októberében bemutatott Nokia 7 kapta meg ezt a SoC-t. A Nokia 6 (2018) egy FullHD felbontású, 5,5 hüvelykes kijelzőt kap, 16:9-es képaránnyal.

 

Ami a memóriát illeti, 4 GB RAM-mal rendelkezik majd, illetve 32 GB és 64 GB belső tárhely közül választhatunk, de microSD kártyával akár 128 GB-ig növelhetjük majd. Az előlapi, illetve a hátlapi kamera ugyanolyan lesz, mint az előző Nokia 6-nál. 16 megapixeles lesz a hátlapi és 8 megapixeles az előlapi kamera.

Az ujjlenyomat-olvasót a hátlapon találhatjuk, közvetlenül a kameramodul alatt. A Nokia 6 (2018) fehér, kék és fekete színben lesz kapható. Árakról, illetve a pontos megjelenésről még mindig nincsenek információk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: