A TENAA-n jelentek meg fotók a 2018-as Nokia 6-ról. A HMD Global idén januárban kiadta a Nokia 6-ot, amit mi is teszteltünk. A hírek szerint ennek a továbbfejlesztett változata látható a lenti képeken.

Az idén debütált Nokia 6 16:9-es képaránnyal és előlapi ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. A TENAA-fotók viszont azt mutatják, hogy a jövőre megjelenő Nokia 6 18:9-es képaránnyal érkezhet (meglepetés!), valamint a teljes kijelzős megoldás miatt az ujjlenyomat-szenzor a hátlapon, közvetlen a LED-vaku alatt helyezkedik el.

Lehetséges specifikációk

A Nokia 6-hoz hasonlóan a Nokia 6 (2018) hátlapján is vertikális kamerasziget található, alatta LED-villanóval. A kamera tudásáról még sajnos nincsenek információink. Azonban arról már jelentek meg pletykák, hogy nagy valószínűséggel Snapdragon 630 vagy 660 lapkakészlet működteti majd a telefont, valamint 4 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel debütálhat az újdonsült Nokia 6.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: