Az új androidos Nokiák nem olcsóak, annyi szent. Legalábbis abból a szempontból, hogy annyi pénzért sokkal jobb hardverrel ellátott telefont lehet vásárolni.

A Nokiák ereje az igen jó anyaghasználatban és a stabil, mindig friss operációs rendszerben rejlik. Még nálunk van a Nokia 5, melyről nemrég ment ki a teszt és ma meg is jelent rá a Google augusztusi biztonsági frissítése.

A HMD Global azt ígérte, hogy minden hónapban megjönnek ezek a frissítések, eddig nem látunk okot kételkedni az ígéretben. Noha a Nokia 3 kicsit le van maradva, de augusztusban rá is érkezik az Android 7.1.1 vélhetően a legfrissebb biztonsági csomaggal.

Ezen felül azt is megerősítették, hogy mindhárom készülék (Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6) meg fogja kapni az Android O-t, ha a Google mindenki számára elérhetővé teszi. A két éves támogatottság végett az Android P-t is ígérik, ami jó hír, de persze az még odébb van.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.