Hirdetés

Ahogy tavaly, úgy idén is nagyszabású eseményként készül a Black Fridayre az eMAG. Csak hogy érezni lehessen, micsoda pénzek és darabmennyiségek mozogtak: 2017-ben 2,2 millió látogató volt a weboldalon, állítólag az emberek 87%-a ismeri ezt a Hálaadás utáni vásárlási őrületet, három éve még csak a népek fele tudta, mi is ez valójában. A cég egy évvel ezelőtt 5,6 milliárd forintos forgalmat generált, 600 ezer akciós termék volt a weboldalon, az egyik legextrémebb rendelés egy Toyota Tonero targonca volt 6,3 millió forintért.

Magyarországon egy közel 300 fős csapat dolgozik azon, hogy a legnagyobb márkák is részt vegyenek a Black Friday akciók keretében: LEGO, Huawei, Lenovo, Asus, Opel, Volvo, BMW, hogy pár nagyobbat említsünk. Természetesen különféle ajánlatokkal lehet majd találkozni, érdemes lehet csekkolni a nyaralás, a téli utazás, vagy éppen a szépségápolási lehetőségeket. A rendelések 70%-a megérkezik majd 5 nap alatt, 14 nap lesz a maximum, nyilván függ majd a termékkategóriától is, a kiszállításokat az MPL, a HDT, a DPD, a Trans-oFlex és a Gebrüder Weiss végzi.

Ó, a legkirályabb ajánlat, és most nem az akció mértékére gondolva, egy Beneteau Oceanis 35.1 vitorlás lesz, lehet tippelni, hányan vesznek majd ilyet. Vagy aki ilyet vesz, vajon érdekli-e, hogy kicsivel olcsóbb lesz ezen a pénteken. Összességében pedig 1 millió termék vihető majd haza az átlagosnál kedvezőbb áron. A gyors vásárláshoz mindenesetre érdemes lesz letölteni az eMAG alkalmazást, hiszen az appot használó felhasználók értesülnek majd arról először, hogy megindulhat a vásárlás november 23-án, ez nagyjából reggel 7 óra lesz, de csak tényleg nagyjából mondjuk.

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt