Hirdetés

Itt a november, vele együtt pedig a hazánkban is népszerű fekete péntek. A nap (vagy egyes áruházaknál több nap, hét), amikor a termékeket olcsóbban viheti haza a vásárló. Az Extreme Digitalnál 2019-ben november 15-én lesz Black Friday.

Hogy pontosan milyen akciók várják a vásárlókat, azt még nem tették közzé, de az Edigital.hu-n létrehoztak egy külön oldalt, ami idővel frissülni fog majd, érdemes néha ránézni, ha érdekelnek az akciók.

A sajtóközleményből az is kiderült, hogy az esemény miatt megerősítették a szerverkapacitást, így a weboldal is bírni fogja a megnövekedetett látogatószámot.

Mint azt bizonyára tudjátok a hírekből, az eMAG fúzióra lépett az Extreme Digitallal, amit a GVH is jóváhagyott nemrég. Az Extreme Digital és az eMAG magyarországi leányvállalata egy közös céget hoz létre, amiben előbbi 48%-os, utóbbi 52%-os részesedéssel rendelkezik, egyelőre mindkét brandet viszik tovább, az Extreme Digital marad a műszaki vonalon, az Emag pedig a szélesebb portfóliójú piacteret képviseli majd.

November 6-án sajtótájékoztatót tartott az Extreme Digital

“Az új, közös vállalat létrejöttével gyakorlatilag megduplázzuk a megrendeléseink számát és a cég méretét is.  Idén együttesen 80 milliárd forint körüli nettó árbevételt fogunk elérni. Elbocsátásokra sem az Extreme Digital, sem az eMAG oldaláról nem kell számítani, mivel a következő öt évben tervezett terjeszkedéshez mind a hatszáz munkatársunk munkájára szükség lesz” – mondta el Várkonyi Balázs, az Extreme Digital alapító ügyvezetője.

Tehát november 15-én Black Friday az Extreme Digitalon, ha nem akarsz lemaradni, iratkozz fel a hírlevelükre.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.