Hirdetés

Az okostelefonok – ideértve a Samsung telefonokat – hatalmas versenye nagyszerű választási alternatívát kínál elérhető áron, a mobilcsere programnak köszönhetően egyre olcsóbban, függetlenül attól, hogy a legnagyobb gondot az AMOLED kijelző, a nagy sebességű adatátvitel vagy a „mindentudó” kamera jelenti-e. A megfizethetőbb telefon választása  nem jelent kompromisszumot a használhatóság terén, hiszen még a költséghatékony készülékek is nagy, élénk kijelzőket és több fő- és hátsó kamerát kínálnak. A Samsung alacsonyabb kategóriás eszközeinél már az 5G is elérhető.

Samsung telefonok a teljesség igénye nélkül

A Samsung telefonok tavalyi prémium zászlóshajójaként a Samsung Galaxy S21 Ultra ragyogó, 6,8 hüvelykes AMOLED kijelzővel, 120 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik, amely támogatja a Samsung S-Pen ceruzát is, egy fantasztikus hátlapi kamerát hihetetlen zoom képességekkel és 5G kapcsolattal a szupergyorsaság érdekében. A csúcsminőségű Qualcomm Snapdragon chip biztosítja a lenyűgöző teljesítményt. Ez a Samsung telefonok által kínált mobiltechnológia legjobbja, és ez az Android telefon akkor, ha a legmodernebb mobiltelefon-technológiát szeretné a zsebébe helyezni. A mobilcsere programnak hála, ezt  készüléket akár 20 ezer forinttal olcsóbban is megvásárolhatjuk a közkedvelt hazai webáruházakban. 

A Samsung  Galaxy Z Flip 3  összecsukható, mint egy kagylótelefon, és lenyűgöző dizájnnal rendelkezik. Ez az okostelefon továbbra is az egyik kedvenc összecsukható a Samsung telefonok széles modellválasztékában. 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, „alumínium páncélzattal” és rugalmas felépítéssel fejlesztették ki, amely rendkívül kényelmessé teszi a fényképek és a videók rögzítését. 

A Samsung Galaxy A32-es típussal villámgyorsan csatlakozhatunk az 5G-re és korrekt áron, közel  90 ezer forintért vásárolhatjuk meg. Az új generációs mobil adathálózaton az 5G sebességének erejével megtapasztalhatjuk a tartalom megosztásának módját és élményét – a folyamatos játékidőtől és streamingtől kezdve a villámgyors megosztásig, illetve letöltésig. Naprakészek maradhatunk és mindig elérhetőek lehetünk egy olyan akkumulátorral, amely strapabíró. Az 5000mAh aksi lehetővé teszi, hogy órákon át folytathassuk azt, amit éppen csinálunk. Sőt, akár a 15 Wattos adaptív gyors töltéssel a Galaxy A32-es Samsung telefon gyorsan visszanyeri teljes teljesítményét.

A mobilcsere program lényege 

A 2022-es év végét követően a mobiladatforgalom már a jóval fejlettebb 4G és 5G technológián történik. Emiatt került meghirdetésre a hasznos mobilcsere program, melynek keretén belül bruttó 20.000 Ft-os egyszeri kedvezményt vehetünk igénybe, hogy lecseréljük a 2G vagy 3G-s készülékünket egy új, a szélessávú mobilinternet szolgáltatás igénybevételéhez alkalmas 4G vagy 5G technológiájú Samsung mobiltelefonok vagy más gyártók egyikére. Fontos tudni, hogy ebben a mobilcsere programban az akció csak magánszemélyekre korlátozódik és az említett 20 ezer forint a maximális összeg, amelyet bruttó 120 ezer forint értékű eszközre lehet felhasználni például, ha az eMAG-on szeretnénk vásárolni.

Mi szükséges a kedvezmény igénybevételéhez?

  • 1 db 2G/3G képes telefon, olvasható/azonosítható IMEI számmal, amelyen a 2021. július 1. – 2021. december 31. közötti időszakban valamelyik belföldi 3G vagy 2G hálózaton adatforgalmat bonyolítottunk.
  • A személyazonosságot igazoló dokumentum vagy lakcímkártya
  • valamint a mobilcsere programban résztvevő, maximum bruttó 120 ezer forint értékű, 4G/5G képes új okosmobil, amit meg szeretnénk vásárolni az akció időtartama alatt.

A támogatást kizárólag az eMAG-üzletekben és személyesen (nem szükséges előzetes online rendelés) lehet beváltani. Az ügyintézés során ellenőrzésre kerül a leadandó telefon jogosultsága, ezt követően elvégzik a szükséges adminisztrációs teendőket és érvényesítik is az árengedményt az új eszközre. 

Vásárlás előtt ezekre figyeljünk oda és nézzünk szét a Samsung telefonok széles választékában, hogy a mobilcsere programban egy igazán jó típust válasszunk!

Hirdetés
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.