A Xiaomi Mi A1 Android 8.0 Oreo frissítésének béta tesztelése már decemberben elindult, a Xiaomi pedig 2017 év végéig ígérte a végleges verziót. Nos, a nap elérkezett, ma indult el a Xiaomi Mi A1 készülékekre a legédesebb Android.

Ahhoz, hogy megkaphasd a csomagot, a legfrissebb rendszerverzión kell lenned (7.12.19.). Ha frissítettél és megvan a decemberi biztonsági csomag, akkor (ha nem azonnal, de) fel fogja dobni az Oreo frissítést.

Az Android Oreo újdonságairól videónkból tájékozódhatsz, a Xiaomi Mi A1-en a frissítés nagyjából 1,1 GB-ot fog nyomni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem mi a1esem van, de valamiért nem engedi letölteni! Amit írtál a cikkben h Android 7.12.19 nek kell lennie, nekem elvileg csak 7.1.2 van rajta, de viszont azt írja h 2017 decemberi biztonsagifrissites van, es nem tudok rafrissiteni! Mit csináljak h ratudjam rakni az Android oreot?

  2. Én már várom az Oreót a Honor 8-asomra. Igaz, nem biztos, hogy megkapja, de egy másfél éves csúcstelefonnál már elég szopóroller lenne csak egy főverzióugrás.

  3. Nekem se jelent meg először, de aztán egy fórum segített és azóta nyüstölöm a kekszes androidot. A következőt javasolták: A Google szolgáltatások keretrendszer adatait törölni kell, majd letiltani és újra engedélyezni. Hogy hol találjátok? Beállítások -> Alkalmazások -> jobb felül a három pöttynél ki kell választani a rendszer alkalmazások mutatását -> Google Szolgáltatások keretrendszer -> tárhely -> Adatok törlése. Ezek után vissza kell lépni egyet – > kényszerített leállítás -> letiltás, majd ezek után engedélyezés. Én ezt kétszer megcsináltam és megjelent a frissítés. A második alkalommal újraindítottam a telefont is (ezt már nem írta a fórum). Hajrá!

Comments are closed.