A Wondershare csapata azzal keresett meg minket, hogy a KeepVid Pro után kipróbálnánk-e a TunesGo nevű alkalmazást, mely egy tartalom-menedzselő program Mac-re és Windows-ra.

A program egyaránt kezeli az androidos és iOS mobilokat és tableteket is, bár androidnál amúgy sincs nagy kötöttség, oda egyszerűen tudunk másolni, hisz gépre kötve bármit rárakhatunk. Ez viszont az iPhone és iPad készülékeknél nem így van, ott ugyanis rá vagyunk szorulva az iTunes használatára.

A TunesGo nevezhető iTunes alternatívának is, ezzel a programmal ugyanis gond nélkül rárakhatjuk mobilunkra kedvenc zenéinket, filmjeinket, hozzáférhetünk rajta keresztül az iTunes Library-hoz, illetve a programban költöztető funkció is van, tehát ha androidról költözöl iOS-re vagy fordítva, akkor a gépre dugva mindkét eszközt, átmásolja névjegyzékünket, fotóinkat és egyéb tartalmainkat.

tunesgo7A TunesGo ingyenesen kipróbálható, viszont a próbaidő lejárta után fizetni kell, hogy használni lehessen. Ha nincs Apple Music előfizetésed és szeretnél filmeket nézni iPad-en mindenféle trükközés nélkül, akkor elég egyszer megvásárolni a licenszt és hozzáadhatóak ezek a multimédiás tartalmak.

Az árazást és hogy milyen konstrukciókban érhető el a TunesGo a videóban láthatjátok, illetve a Wondershare oldalán IDE kattintva.

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.