Az Instagramtól már megszokhattuk, hogy gyakran hoz új frissítéseket az alkalmazásba. Nyilván azon lehetne vitatkozni, hogy azok hasznosak-e vagy sem.

Ismét kaptunk egy frissítést, hashtageket is követhetünk mostantól. Igen, mostantól nem csak felhasználókat, hanem címkéket is. Ahhoz, hogy be tudjunk követni az adott hashtaget, rá kell keresni a Tags fül alatt, majd rákoppintani a following, azaz a követés ikonra. Ahogy a képen is látható, mi #tech2 taget használtuk példának.

Miként jelennek meg az általam követett hashtagek?

Ugyanolyan formában, mintha egy személyt követnénk be. Láthatjuk a hírfolyamunkon az adott taghez tartozó képeket és videókat, valamint a sztorikat is. Természetesen ugyanott ahol bekövettük lehetőség van arra, hogy bármikor levegyük a követést egy-egy címkéről.

Az Instagram segítségként felsorolja azokat a hashtageket, amelyeket más emberek követnek, ugyanolyan módszerrel, ahogyan a népszerű felhasználók is megjelennek a hírfolyamon időnként. Ez az új funkció leginkább azoknak az insta-felhasználóknak hasznos, akik brandépítésre használják az Instagramot.

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: