Amennyire tudjuk, a MIX 2 jelenleg a kínai AllCall legújabb és legjobb készüléke. A telefont nemrég mutatták be, van már róla több kicsomagoló és bemutató videó is az interneten. A telefonnak remek képességei vannak, mint a vezeték nélküli töltés, a 6 GB RAM, de most a fotókról lenne kicsit szó.

Az AllCall sajtóközleményben küldött néhány fotót, a bal oldaliakat az új AllCall MIX 2-vel, a jobb oldaliakat pedig iPhone 7-tel készítették.

A különbség jól látható a két mobil képei között. Az AllCall MIX 2 színei is szépek, a dinamikatartomány rendben van, azonban a vonalélesség sokkal határozottabbnak tűnik így a kis képekből. A bokeh effekt az iPhone 7 esetében minimálisan, de erősebb, az AllCallnál viszont fényesebb végeredményt kapunk.

A kínai mobil hátlapján egyébként egy 16 MP-es, f/2.0 rekeszértékű kamera van PD autofókusszal megsegítve, amivel a fókuszálási idő a gyártó szerint 0,1 másodperc.

Az AllCall MIX 2 189,99 dolláros áron előrendelhető a TomTop weboldalán, ha érdekel a készülék, akkor KATT IDE.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.