Mióta pletykákat hallunk a Galaxy S8-ról, azóta láthattunk már pár rendert, koncepciót. Most a Ghostek nevű tokgyártó renderképén látható természetesen a tok és benne a készülék.

A Samsung Galaxy S8 dizájn szempontjából sokkal formabontóbb lesz, mint az eddigi modellek. Ez a kép sokkal hihetőbb lehet, mint az eddig kiszivárgott vagy készített renderek, ugyanis a tokgyártók általában sokkal hamarabb megkapják az érkező készülékről az infókat, hogy a megjelenésre elkészülhessenek a kiegészítők is. Az iPhone 7 megjelenése előtt mi is kaptunk tokokat és milliméter pontosan illettek hozzá.

Ahogy a Ghostek Atomic 3 vízálló tokról (és a Galaxy S8-ról) készült képen látszik, a kávák alul és felül sokkal kisebbek lettek, alulra került a Samsung felirat és ezzel együtt el is tűnt a Home gomb a kijelző alól, ami azt jelenti, hogy az ujjlenyomat-olvasót a kijelző alá integrálták, hisz a hátlapon sem láthatunk szenzort. Az ívelt kijelző szinte már megszokott a Samsung-nál, viszont a képen nem látjuk a hátlapi LED villanót, melynek elhelyezkedése fontos a tokgyártók számára. Lehet, hogy a “ring flash” megoldást alkalmazzák a Galaxy S8-nál, vagyis a kamera körül lesz majd a villanó.

A Galaxy S8 bemutatása egyes hírek szerint áprilisra tolódik, mások szerint néhány darabot legyártanak, hogy az MWC-n meg tudják tartani a bemutatót, de a megjelenés továbbra is április lehet.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook