Hirdetés

A Samsung Galaxy S8 Android 8.0 Oreo béta programja véget ért, így a felhasználók már tűkön ülve várják, hogy megjelenjen a frissítés végleges változata. A helyzet jelenleg úgy néz ki, hogy néhány régióban február végéig várni kell.

Amikor a Galaxy S7 edge Nougat bétája befejeződött 2016. decemberében, a Samsung először csak pár régióban tette elérhetővé január közepén, majd a többiek februárban kapták meg a frissítést.

Ugyanez a helyzet a Galaxy S8 Oreo frissítéssel is. A SamMobile egyik olvasója elérte Észak-Afrika Maghreb régiójának Samsung ügyfélszolgálatát, ahol azt nyilatkozták, hogy az S8 Oreo és ezáltal a Samsung Experience 9.0 február végére van időzítve.

Még mindig nagyon ködös a helyzet, a Samsung nem ad konkrétumokat, így egyelőre csak a sötétben tapogatózunk, de legalább már van egy hivatalos visszajelzés ezzel kapcsolatban. Jön a frissítés, de nem tudni pontosan, hogy mikor.

Hirdetés
FORRÁSUbergizmo
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.