A Huawei március 27-én fogja bemutatni új okostelefonjait, amelyek vélhetően a P20, P20 Plus és P20 Lite nevet fogják kapni. Korábban kikerült az internetre pár fotó, amelyek elvileg egy P20 Lite prototípust ábrázolnak iPhone X-szerű szenzorszigettel, de a most kikerült fotók alapján a P20 dizájnban nem fog hasonlítani az Apple mobiljára és három helyett két hátlapi kamerát fog kapni.

Ami a képek alapján biztos, hogy nem lesz a telefonon jack csatlakozó, illetve a hangerőszabályzókat sem látjuk. A bekapcsoló gomb fölött van néhány pont, lehet, hogy érintésérzékeny felülettel lesz majd dolgunk. Ujjlenyomat-olvasót sem látunk,  az egyik képen viszont – amin a navigációs gombokat láthatjuk – mintha kijelzőbe integrált szenzort látnánk.

Specifikációk tekintetében nem osztottak meg semmit, de a dizájn érdekessé tette számunkra a készüléket, kíváncsian várjuk a bemutatót.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.