A Huawei P20 és a P20 Pro mellett megjelent a Huawei Mate RS Porsche Design is, amely a vállalat eddigi legjobb telefonja.

A készülék neve Mate RS PD, de valójában egy továbbfejlesztett P20 Próról van szó.  A telefon egy 6 hüvelykes, 18:9-es képarányú, 2K-s OLED kijelzővel bír, aminek tetején NINCS NOTCH. Legnagyobb érdekessége, hogy két ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik: az egyik a kijelző alatt található, míg a másik a hátlapon. A Porsche Design által tervezett mobil fémből és üvegből készült, hagyományosan fekete színben lesz kapható, illetve vörösben, de az a verzió kizárólag Kínában lesz elérhető.

A Kirin 970 chipsettel és 6 GB RAM-mal ellátott Mate RS PD kölcsönzi a P20 Pro 40MP + 8MP + 20MP hármas kameráját, így ez a telefon is képes ötszörös hibrid zoomra. A tárhely az, ami miatt az RS kiemelkedik testvéreitől: két változatban, 256 GB-os és 512 GB-os verzióban érhető majd el, ez a világ első ekkora belső tárhellyel felszerelt mobiltelefonja.

A Mate RS további erőssége a 4000 mAh-s akkumulátor SuperCharge technológiával és vezeték nélküli töltéssel.

https://www.youtube.com/watch?v=5MQpfyT6Klw

Na, de az árak azok, amelyek nem feltétlen a mi pénztárcánkhoz vannak igazítva. Az alapmodellért (256 GB) 1695 eurót (~514.000 Ft) kér el a vállalat, ez majdnem kétszerese a P20 Pro árának. Amennyiben az 512 GB-os modellt szeretnénk megvásárolni, pontosan 2095 eurót, azaz körülbelül 636.000 Ft-ot kell kicsengetnünk. Az európai forgalmazásról még nincs információ.

Ha nem láttad még, akkor íme a Huawei P20-ról és P20 Próról készült videónk:

Hirdetés
FORRÁShttps://www.gsmarena.com/huawei_porsche_design_mate_rs_drops_the_notch_gets_an_under_display_fingerprint_reader-news-30288.php
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

1 hozzászólás

Comments are closed.