Hirdetés

Kérdés sem fér hozzá, hogy ha hajlíthatós kijelzőjű okostelefonokra kerül a szó, a legtöbben egyből a Samsung Galaxy Z Fold vagy a Z Flip készülékekre gondolnak. Idén már a negyedik verzióját várhatjuk mindkét népszerű telefonnak, viszont a Galaxy Club holland weboldal szerint készülőben lehet egy harmadik, teljesen más formavilágú hajlítható kijelzős telefon is a Samsung háza táján.

A hír alapja az, hogy a Z Fold3 és a Z Flip3 készülékek B3 és Q3 fedőnéven voltak emlegetve megjelenésük előtt a cég belső kommunikációjában, az elmúlt időszakban viszont már B4, Q4 és N4 kódnevekről jönnek az értesülések. Tehát az N4 kódnév feltehetően egy teljesen új hajlítható kijelzős telefont takarhat.

Vajon milyen új készüléket rejthet az N4 kódnév?

Az előzetes hír azt is közli, hogy a Samsung valószínűleg kisebb volumenű gyártást tervez erre a készülékre, amit legtöbbször az új és innovatív dizájnok esetén szoktak alkalmazni.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.