Hirdetés

Az új frissítés elhozta a régóta várt optimalizációkat az első generációs Galaxy Z Flip-re is.

Megkapta a One UI 4.1.1 frissítést a Galaxy Z Flip, ami számos kényelmi funkcióval bővítette a szoftveres képességek listáját.

One UI 4.1.1 frissítést kapott a Samsung Galaxy Z Flip

A szeptemberi biztonsági javítócsomag mellett megérkezett a Flex mód, aminek segítségével a félig behajtott mobil egyik kijelzőjét érintőpaddá, illetve egyéb vezérlővé alakíthatjuk, valamint ha ebben az állapotban letesszük valahova, könnyedén készíthetünk szelfiket.

Megérkeztek az új többablakos módhoz és a lebegő ablakos megjelenéshez használható gesztusok, és a hívás háttere is beállíthatóvá vált névjegyenként.

Bixby szövegfelismerő funkciója működik már a kamera appban és a galériában is, és a fájlok alkalmazás keresője is megújult.

A billentyűzet alkalmazásban áthelyezhető lett az emodzsik és matricák gombja, valamint a szóköz gomb is testre-szabhatóvá vált.

A frissítés egyelőre a hálózatfüggetlen mobilokra érkezik meg, később azonban a szolgáltatók is kiadják majd a számos kényelmi funkciót tartalmazó One UI 4.1.1 frissítést a Samsung Galaxy Z Flip-re.

A kiemelt kép forrása: Samsung

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.