Hirdetés

Amikor piacra került az első Fan Edition Samsung, a Note7-ből, még nem sejtettük, hogy mivé fejlődik ki ez a széria. Azóta már túl vagyunk pár generációnyi Galaxy S FE-n, van már Tab, illetve Buds FE is és úgy fest, hogy valami hasonlón dolgozik a Samsung a hajlítható kijelzős eszközök kapcsán.

Galaxy Z Flip4

A jelenlegi infók (forrás 1, forrás 2) szerint jövőre kerül piacra az első középkategóriás foldable Samsung. Már a nyár végén is voltak erről híresztelések, ha ez tényleg megvalósul, a kérdés még mindig adott: vajon mindkettőből lesz Fan Edition? Lesz Z Flip6 FE és Z Fold6 FE is? Miben fognak lentebb adni? Kamerában, teljesítményben?

Ez főleg a gyártón múlik, de a hírek egyelőre a Flipre koncentrálnak, hisz ennek alapvetően is kedvezőbb az ára. Ha minden igaz, akkor 400-500 dollár környéki szegmenst célozza meg a készülék, összehasonlításképp a Z Flip5 Amerikában jelenleg 1000 dollárba kerül.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.