Hirdetés

Ross Young, az elismert informátor újabb részleteket ismertetett a Google megjelenés előtt álló hajlítható kijelzős Pixel telefonjáról. Az értesülések szerint a Samsung Galaxy Z Fold4-nél kisebb külső kijelzőt kaphat a telefon, viszont közel azonos méretű belső panellel fog rendelkezni, mint az említett, még szintén bejelentésre váró Samsung mobil. A hírek egy 5,8 hüvelykes külső kijelzőről beszélnek, ami alacsonyabb, de szélesebb, mint a Z Fold4 esetében (6,19″). Ezt egy korábbi híresztelés is megerősítette.

Elég sokféle renderkép kering az interneten a megjelenés előtt álló készülékről.

A készülék feltehetően a Google Pixel Notepad nevet kaphatja és a megjelenését a Google Pixel 7 őszi bejelentésének környékére teszik.

A telefon kezdőára 1400 dollár körül lehet, ami nem kimondottan olcsó. Az eszköz a már korábban bemutatott Oppo Find N-hez hasonlíthat majd a legjobban, széles és alacsony külső kijelzővel, a már megjelent Samsung Galaxy Z Fold3 keskeny és magas panelével szemben.

Várhatóan ez a készülék is a Google saját gyártású Tensor processzorát fogja használni. Érdekes módon a híresztelések szerint a Google Pixel 5 kamerarendszerét fogja megkapni a mobil. A belső kijelző szelfi kamerája nem kizárt, hogy itt is „láthatatlan” lesz, mint a Galaxy Z Fold3 esetében.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.