Az Oppo még tavaly decemberben dobta piacra az első hajlítható kijelzős készülékét Find N néven, de természetesen a cég továbbra is gőzerővel dolgozik a foldable portfóliójának bővítésén. Az Oppo Find N egy remek eszköz lett, úgyhogy bízzunk benne, hogy a következő hajlítható kijelzős telefonjuk is hasonlóan magasra teszi a lécet, illetve hogy ez a globális piacra is eljut.

Az új készülék a Samsung Galaxy Z Flip3 és a Huawei P50 Pocket modellekhez hasonló kinyitási dizájnt kaphat, viszont ezektől olcsóbb áron. Az Oppo Find N is olcsóbb volt a közvetlen versenytársaihoz képest, így jó esély van rá, hogy ebben az esetben is egy kedvezőbb árú modellt kapunk. A híresztelések szerint körülbelül 750 dolláros kezdőárral számolhatunk, ami elég ígéretesnek tűnik.

Jó látni, hogy a cég beszállt az árversenybe, hiszen ez csak még tovább viheti le a többi hajlítható kijelzős telefon árát is a jövőben. A készülék a hírek szerint a Snapdragon 8 Gen 1+ processzort kaphatja, ami azt is jelenti, hogy leghamarabb a nyár folyamán várható a megjelenése.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.