Néhány perc van még hátra a OnePlus 3 hivatalos bemutatójáig, azonban már minden kiszivárgott az új generációs “flagship killer”-ről. Minden alatt értjük a specifikációkat, az árazást és minden tulajdonságot, lássuk…

A OnePlus 3 unibody fém házat kapott, 5.5 inches AMOLED kijelzővel rendelkezik FullHD felbontással. A teljesítményről Snapdragon 820 gondoskodik, az operatív memória pedig 6 GB. A belső tárhely 64 GB-os lett, a használt technológia pedig UFS 2.0.

OnePlus-3 (5)
USB Type-C-t is kapott a készülék

Kamerafronton a OnePlus 3 a hátlapjára egy 16 megapixeles f/2.0 rekeszértékű Sony IMX 298-as szenzort kapott optikai és elektronikai képstabilizátorral. Emellett mélységérzékelési funkcióval is rendelkezik a kamera, illetve gyors autófókusszal. Az előlapra egy szintén f/2.0 rekeszértékű 8 megapixeles kamera került. A készülék operációs rendszere az Android 6.1 Marshmallow alapon nyugvó Oxygen OS, az akkumulátor pedig 3.000 mAh kapacitású.

OnePlus-3 (7)
Itt látható a némítógomb

A készülék 7.3 milliméter vastag, ami majdnem megfelel az iPhone 6S Plus-nak. Továbbá kapott egy némítógombot is, mely nem sok Android-ot futtató készüléken van. A töltésről egy USB Type-C csatlakozó gondoskodik.

OnePlus-3 (2)Három modell érkezik a régióknak megfelelően: Észak-Amerika, Európa, Kína. A különbség a modellek között mindössze az LTE sávok támogatottsága, minden más specifikáció megegyezik. A készülék Indiában 415$-nak megfelelő rúpiáért lesz elérhető, ami itthon ÁFA-val együtt kb. 150.000 Ft-nak fog megfelelni. A készülék egyébként hamarosan debütál, 10 perc múlva kezdődik a bemutató.

OnePlus-3 (3)

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. a telefont a oneplus oldaláról az angliai raktárból 124.990 HUF-ért lehet megrendelni, a 150k-val jócskán fölé lő a cikk. no extra áfa, no vám

Comments are closed.