Hirdetés

A Samsung új készülékéről, a Galaxy P30-ról a napokban kerültek fel friss információk a TEENA-ra, ami lényegében azt jelenti, hogy Kínában már bejegyezték az eszközt.

Nem csak a dizájnról kaptunk képet, hanem néhány specifikáció is napvilágot látott. Ha megnézzük a megosztott fotókat, láthatjuk, hogy fém házat és üveg hátlapot, valamint duál hátlapi kamerát kapott a telefon. Szintén a hátoldalon helyezkedik el az ujjlenyomat-olvasó, és a kamerák is kissé kiemelkednek. A lezáró gomb a jobb oldalon helyezkedik el, míg a hangerőgombok balra kerülnek.

8 magos processzor hajtja majd a gépezetet 2,2 GHz órajelen, és 5,99 hüvelykes FHD+ kijelzőn legeltethetjük majd a szemünket. A 6 GB RAM mellé 64 vagy 128 GB bővíthető tárhelyet választhatunk. A mobil Android 8.1 Oreóval érkezik, és dual SIM-es kivitelben is elérhetővé teszik. A hátlapon egy 12+2 MP-es duóval lőhetjük a képeket, míg a szelfik 5 MP felbontásúak lesznek. 3300 mAh-s akkumulátor gondoskodik az energiáról és szerencsére a gyorstöltés sem marad el és hogy teljes legyen a kép, a mobil Bluetooth 5.0-t is kap majd. A TEENA adatai szerint fekete, kék, piros, valamint rózsaszín árnyalatban pompázhat a telefon.

A P30-ról korábban már mi is írtunk, hiszen pár hete már közkézen forognak a róla fellelhető tudnivalók, például hogy nagytestvére is lesz a P30 Plus személyében, ami még a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót is elhozhatja. A találgatások az árkategóriát valahova a Galaxy A széria alá lövik be, de hogy biztosat tudjunk, még aludnunk kell párat. Az is megtörténhet, hogy még ebben a hónapban prezentálják az új tagokat.

Hirdetés
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.