Napról napra egyre közelebb kerülünk az LG V30 bejelentéséhez, amit sokkal inkább lehet majd igazi zászlóshajónak nevezni, mint a G6-ot, nem mintha a februárban napvilágot látott készülék ne lenne egy remekül sikerült modell. A V30 viszont minden téren rátehet még egy lapáttal a szépségre és a teljesítményre, legalábbis az internetre felkerült koncepcióképek és videó szerint.

Fontos, hogy ezek csupán elképzelések, tehát ha nem is állnak messze a valóságtól, egyáltalán nem biztos, hogy így fog kinézni a V30. Ha viszont igen, akkor a gyönyörű, bámulatos, elkápráztató lesz, és tényleg nincs miért fukarkodni a jelzőkkel.

A V30 egyébként ősszel kerül majd hivatalosan piacra, méghozzá felső kategóriás hardverrel: a Snapdragon 835-ös lapka, a 6 GB RAM, valamint a két darab 13 megapixeles kamera vehető egyre inkább biztosra, de természetesen a másodlagos kijelzőt sem fogja elhagyni az LG, ha már a sorozatnak ez az egyik vonzereje.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt