Egy eddig ismeretlen okostelefon kapott tanúsítványt a WiFi Alliancenál. A készülék modellszáma SM-G888N0, de még nem egyértelmű, hogy melyik modellről is van szó.

A tavalyi Samsung Galaxy S7 Sport okostelefon SM-G880 modellszámmal jelent meg, ami a tanúsítványt kapott telefonéhoz hasonlít, így elképzelhető a Galaxy S8 Sport érkezése. Ez a széria a fitnesz orientált felhasználóknak készült, gumis házzal bír, illetve rengeteg sporttal kapcsolatos applikáció és hardveres elem is megtalálható benne. A Sport-széria általában az amerikai Sprintnél kapható csak, viszont nem ugyanolyanok, mint az Active-szériás mobilok.

Ami még érdekesség a modellszámot nézve, a végén lévő “N0” azt jelzi, hogy a koreai piacra szánt mobilról van szó, plusz a a modellszám sem stimmel olyan szempontból, hogy a Galaxy S5 Sport SM-G860 volt, az S7 Sport pedig SM-G880, tehát az S8 Sportnak SM-G890-nek kéne lennie.

Szóval akkor most milyen készülék is az SM-G888N0? Talán a sokat pletykált Galaxy X prototípus? Ez egyelőre még nyitott kérdés marad.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

1 hozzászólás

Comments are closed.