A Samsung Galaxy S8-ról már volt nem egy szivárgás és az utóbbiak teljesen megegyeznek, a különbség az, hogy ez újaknál egyre több mindent láthatunk. A most megjelent képen azt láthatjuk, hogyan oldotta meg a Samsung az androidos gombokat.

Eddig mindig a kijelző alatti Home gomb és kapacitív érintőgombok voltak jelen, most pedig a nagyobb, káva nélküli megoldás miatt az ujjlenyomat-olvasó átkerül a hátlapra, viszont az androidos vissza, home és alkalmazásválasztó triónak valahol léteznie kell. Gondoltunk arra, hogy gesztusvezérléssel lesz megoldva, de most látható a lenti képen, hogy lesz alul egy sáv. Itt csak a vissza gombot láthatjuk, illetve azt is (nem meglepő), hogy lesz Edge szél.

Több kép is kikerült a készülékről, az egyiken jól látható többek között az írisz szkenner, a másikon pedig a kijelző íve, ami nagyon hasonlít az LG G6 megoldásához. A Galaxy S8 márciusban fog bemutatkozni, de az MWC-n is sok infót meg fogunk tudni róla.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.