A Weibón közöltek egy hivatalos plakátot, miszerint április 22-én 19:30-kor debütál a Meizu 15, a vállalat marketingvezetője ezt meg is erősítette.

A Meizu 15 és 15 Plus már élőképen is pózolt, amely jól mutatja a telefonok specifikációit. Rajtuk kívül még várhatóan a Meizu 15 Lite is lelepleződik az eseményen. A TENAA-n már olvashattunk specifikációkat róluk: A Meizu 15 egy 5,46 hüvelykes, 16:9-es képarányú AMOLED kijelzővel érkezik. A Lite szintén 5,46 hüvelykes kijelzőt kap, de AMOLED helyett LCD panellel bír majd, míg a Meizu 15 Plus-hoz egy 5,95 hüvelykes, QHD AMOLED kijelző társul.

A Meizu 15 és nagytesója vertikálisan elhelyezkedő dupla kamerával érkezik, alatta megtalálható lesz a gyűrűs megoldású LED-villanó is, míg a Lite verzió egyetlen hátlapi lencsével bír majd. Mindhárom telefonban egy 20MP-es előlapi kamera felel a kiváló minőségű szelfikért, továbbá szintén az előlap alján helyezkedik el az ujjlenyomat-olvasó is az összes modell esetében.

Hardveres tekintetben a Plus modellben egy Samsung Exynos 8895 lapka duruzsol majd, amely 4 GB és 6 GB RAM-mal, illetve 64 GB és 128 GB tárhellyel párosul. A Meizu 15-ben a Qualcomm Snapdragon 660-as chipje dolgozik majd, memóriafronton megegyezik nagytestvérével. A Meizu 15-öt 2940 mAh-s telep táplálja, míg a nagyobb modellben 3430 mAh-s akku lapul majd a fémház alatt. A mobilok Android Nougat rendszert fognak futtatni.

A triumvirátus tehát április 22-én mutatkozik be, amelyről természetesen mi is beszámolunk majd.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: