A képek nem mindig adják vissza a valóságot és ez a Galaxy S8 esetében is igaz abból a szempontból, hogy teljesen más képeken látni és kézben fogni. 2017-ben a kávanélküliség lesz a trend az okostelefonoknál, ennek eddigi legnagyobb képviselői a Xiaomi Mi MIX, az LG G6 és már a Galaxy S8 és S8+.

Videónkból kiderül, hogy milyen tulajdonságokkal bír, illetve mit is tud a Samsung új flagship készüléke. Az első benyomások alapján szerintem eddig ez a legjobb flagship készülék 2017-ben, de ez könnyen változhat, ha eljut hozzánk hosszabb tesztelésre, eljöhetnek az esetleges hibák, illetve még igencsak az év elején járunk, még jöhetnek bőven meglepetések.

Minden részletet szövegesen megtaláltok korábbi cikkünkben. A készülék már előrendelhető a szolgáltatóknál és a legtöbb hivatalos viszonteladónál, a hivatalos fogyasztói ár 274.990 Ft és 299.990 Ft a nagyobb modell esetében.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.