Múlt héten a Samsung elindította az előrendelést Dél-Koreában, és az első két nap alatt a várt eredmény többszörösét hozták a készülékek.

A Galaxy S8 és S8+ párosból 2 nap alatt az anyaországban 550.000 előrendelés született, amit ha összehasonlítunk a Galaxy S7 100.000, valamint a Note7 200.000 előrendelésével, hatalmas előrelépés.

A hatalmas igény és a nagy példányszámú eladás segíti a Samsung Electro-Mechanics-nak és Samsung SDI-nak, hogy a 2016 év végi veszteségesből most nyereséges negyedév legyen.

Egyelőre nagyon úgy fest, hogy a Samsung idei flagship készülékei sikertermékek lesznek. A legnagyobb újdonság a (szokásos fejlesztéseken kívül) formabontó kialakítás, de drágább is a készülék, mint a Galaxy S7 az induláskor.

Az LG G6 hasonló megjelenéssel bír, ott is szintén káva nélküli kijelzőket láthatunk, de azt hiszem fel kell kötnie a gatyát, ha szembe akar szállni a Galaxy S8-cal. Magyarországi előrendelési adatokról egyelőre nincs információnk, de amint tudunk valamit, frissülni fog a cikk.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.