A Gearbesten elindult az új Xiaomi csúcskészülék első villámvására, cikkünk írásának pillanatában már csak 81 készülék maradt. A Xiaomi Mi6 mondható kompakt méretű, 5,15 hüvelykes FHD kijelzővel, combos hardverrel (Snapdragon 835, 6 GB RAM, 64/128 GB tárhely), duál hátlapi kamerával (2×12 MP), valamint 3350 mAh kapacitású akkumulátorral érkezett.

Ami különlegesség, hogy a Galaxy S8-on kívül ez a mobil az egyetlen a világon (jelenleg), melyben Bluetooth 5.0 található. Így akár egyszerre több BT hangszórót is lehet csatlakoztatni hozzá, amivel feldobható a parti.

Xiaomi Mi 6

Minden további specifikációt korábbi cikkünkben olvashattok el. A Gearbest oldalán 469,99 dollárért lehet megvásárolni, ami átszámolva kb. 133.700 Ft-nak felel meg. Mivel Kínából érkezik a termék, sajnos nincs európai raktáron, ezért számolni kell áfával is, valamint vámköltséggel, ezeket is kalkuláljátok azért bele, hogy inkább kellemes meglepetés érjen.

A Xiaomi Mi6 fekete, kék és fehér színekben vásárolható meg 64 GB-os vagy 128 GB-os belső tárkapacitással. Ha érdekel a mobil, akkor ITT megtalálod a terméklapot.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.