Chicagóban mutatta be legújabb készülékét a Motorola, ami a Moto Z3 nevet kapta. A cseppálló kialakítással bíró mobil jobb oldalára került a bekapcsológomb, hátuljára az ujjlenyomat-olvasó, a virtuális vezérlőgombok/gesztusok az Android P-re hajaznak.

A Moto Z3 hátulján egy 12 megapixeles, f/2.0-s színes és egy 12 megapixeles monokróm szenzor kapott helyet, dupla ledes villanóval megtámogatva. Szelfizni 8 megapixelben lehet, a fotókat visszanézni pedig a 6″-es, 1080 x 2160 pixel felbontású Super AMOLED panelen tudja visszanézni mindenki.

A Motorola választása a Snapdragon 835-re esett, emellé pakoltak 4 GB RAM-ot és 64 GB-os tárhelyet. Sajnos az akkumulátor kapacitása csupán 3000 mAh. A Moto Z3 Android 8.1-et futtat, ára pedig 480 dollár Amerikában.

Amikor majd az 5G elérhető lesz, akkor megvásárolhatóvá válik az eme technológiát kihasználó 5G-s mod, mivel a Z3-ban már a Qualcomm X50-es modemje található. A kiegészítő további 2000 mAh-val megtolja a telep kapacitását is.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt