Egy új készülék megjelenése mindig jó alkalom egy kis botrány fellángolására. Még inkább igaz ez, ha történetesen egy gyártó zászlóshajójáról van szó. A Samsung egyszer már csúnyán megégette magát (szó szerint) a Note7-tel, de kilábalt a kínos helyzetből és minden erejével az S8-ra és annak sikerére fókuszált. A siker el is jött, de ismét árnyékok vetülnek rá, bár talán most nem akkora nagy a baj, mint a Note7-nél volt. Nemrég a piros kijelzők miatt támadták a kritikusok a koreai óriáscéget, de mint kiderült, ez egy villámgyorsan kiadott szoftverfrissítéssel orvosolható.

Ám máris itt az újabb probléma, bizonyos felhasználók azt jelezték, hogy teljesen új S8-asuk egyszerűen lefagy vagy magától újraindul, teszik ezt akár készenlétben akár teljesen hétköznapi szituációkban. Ilyenkor sokszor csak a hard reset, tehát a gombkombinációval való újraindítás segít, de volt, akinek gyári állapotra visszaállítás után sem szűnt meg a jelenség. A hibát egyelőre a sima S8-ason tapasztalták az amerikai AT&T és a Verizon ügyfelek, de lehetséges, hogy globálisan előforduló problémáról van szó. A Samsung egyelőre azt javasolja, hogy az érintettek vegyék fel a kapcsolatot a szolgáltatójukkal és persze a gyártóval, hogy megoldást találjanak a helyzetre.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSphoneArena
MEGOSZTÁS
Rusi
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni. :)
 • Egervár Tarzanja :D

  Sokat akar a szarka,nem bírja a farka.Így jártak.Engem végül is nem érintenek majd ezek a röhejes problémák egy majd félmillás telefon miatt 😀 Abból inkább veszek egy másik kocsit a családnak 😀 Nem ezt a fostalicska szar telefont enyiért 😀

 • joc

  Hello!Azt lehet tudni,hogy ezek a készülékek amikkel problémák adódtak ezek a snapdragonos vagy samsung processzoros készülékek?

  • Petike

   AT&T és Verizonról beszélünk, tehát Snapdragonosak, mert amerikai példányok.

   • joc

    Értem köszönöm.Reméljük az európai modellekkel nem lesz gond.

 • Péter Izsó

  A napokban az én Note 4-em is pontosan ugyan ezt a jelenséget kezdte el produkálni!