Ahogy okostelefonból, úgy kiegészítőkből is rengeteg van a piacon és nehéz is eligazodni a rengetegben. Ezúttal egy okosórára hívnánk fel a figyelmet, ami a készlet erejéig most olcsóbban vásárolható meg a TomTop weboldalán: ez a Zeblaze THOR Pro.

Az okosóra váza és hátlapja rozsdamentes acélból van, a szíj szilikon, az üveg pedig Gorilla Glass 3. Kerek, 1,53 hüvelykes IPS érintőkijelzővel rendelkezik, aminek felbontása 320 x 320 pixel.

Van rajta egy 2 MP-es kamera is

Az óra 2G/3G hívások lebonyolítására képes (nanoSIM-et is fogad), bruttó 16 GB a belső tárhelye, GPS-szel is felszerelték, a beépített alkalmazás-áruházból pedig különböző appokat is le lehet rá tölteni, pl. Facebook, Instagram, YouTube… 

Az akkumulátor 500 mAh kapacitású, a teljesítményről pedig egy 4 magos processzor (MT6580) és 1 GB RAM gondoskodik. Android 5.1 operációs rendszert futtat és kompatibilis minden, legalább iOS 9-et és Android 5.0-t futtató okostelefonnal.

A Zeblaze THOR Pro a készlet erejéig (500 db) 79,98 dollárba kerül, ami nagyjából 21.000 Ft-nak felel meg. Ha érdekel a kütyü, akkor a TomTop weboldalán tájékozódhatsz és akár meg is vásárolhatod.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.