A Xiaomi mindent gyárt. Táskát, telefont, kiegészítőket, cipőt és elektromos rollert is. A Xiaomi M365 október 30-ig a TomTop kínálatában 453,59 euró helyett 344,39 euróba kerül. Így sem olcsó, de aki most szeretne ilyen kütyüt vásárolni, annak talán most éri meg a leginkább.

A roller IP54-es tanúsítványnak felel meg, 100 kg a max. teherbírása és egy feltöltéssel 30 km-t lehet megtenni. Ahhoz, hogy olcsóbban juthass hozzá, használnod kell a AJSCMIN kuponkódot, miután hozzáadtad a kosaradhoz.

Nagy értékű termékről van szó és Kínából érkezik, szinte elkerülhetetlen a vámkezelés, azonban a termékleírásban is feltüntetik, hogy többek között Magyarországba történő szállítás esetén is állják a vámköltséget, szóval emiatt nem kell tartani. Ahogy említettem így sem olcsó roller, de így “csak” kb. 107.000 Ft-ba fog kerülni.

További részletekért látogass el IDE.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Hello, Örültem a cikkednek és rögtön le is ellenőriztem a linkeket amiket a cikkedben írtál. Én sajnos úgy látom, hogy Mo-ra nem szállítanak? Megtennéd, hogy te is ránézel? Üdv G.

Comments are closed.