Hirdetés

Bizonyos időközönként be szoktunk számolni nektek a külföldi webáruházak akcióiról is. Ami ezúttal említésre méltó, az a TomTop kínálatában lévő, európai raktárházból is elérhető LeEco Le Max 2 okostelefon.

Az árat már tudjátok, viszont mit is kaptok ezért a pénzért? Az válassza elsősorban ezt a készüléket, aki szereti a nagy mobilokat, ugyanis ez a készülék 5.7 inches QHD felbontású kijelzővel érkezik, a hátulján van ujjlenyomat-olvasó, illetve fém unibody házzal rendelkezik.

A vas is igen erős, Snapdragon 820 chipsetet kapott (ami az amerikai Galaxy S7-ben is megtalálható), mellé 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel büszkélkedik. Az előlapra egy 8 MP-es kamera került, a hátlapon pedig egy 21 MP-es szenzor található, ami f/2.0 rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral is bír.

Az akkumulátora relatív kicsi, mindössze 3100 mAh kapacitású, az operációs rendszer pedig Android 6.0-n alapuló eUI OS. Egyetlen igazi hátránya lehet, hogy nem támogatja a hazánkban elterjedt B20-as 800 MHz-es frekvenciát, így nem tudja kihasználni a készülék a hazai 4G lefedettséget.

A LeEco Le Max 2 németországi raktárból 196,25 euróért, azaz nagyjából 60.000 Ft-ért vásárolható meg, viszont ez az ár mindössze 50 darabra vonatkozik, amiből cikkünk írása során már 16 elkelt.

További leértékelt termékek: UMIDIGI Z PRO 244 euróért, Ulefone Gemini 125,95 euróért, UMi Plus E 220,89 euróért, Xioami Mi Drone 485,03 euróért.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.