Hirdetés

Sok termék érkezett már hozzánk Kínából, voltak közöttük olyanok, amelyeket én nem biztos, hogy használtam volna, de a címben említett terméket senki másnak sem ajánlanám.

Ez a Foxshot camera névre hallgató „akciókamera”, aminek alapötlete, hogy bárhova fel lehessen aggatni. Ezt megtehetjük a doboz tartalmát képező mágnessel, illetve egy kétoldalú ragasztóval felkent tappanccsal. Eddig hibátlan a termék, azonban bekapcsolás után jön a csalódás.

1080p@60FPS videók rögzítésére és 16 MP-es fotók készítésére képes, a kamera rekeszértéke f/2.0. A minőség elképesztően rossz, a képek homályosak, életlenek, de a videók sem jobbak. Akármennyire próbálom stabilan tartani, úgy rázkódik a felvétel, mintha muszáj volna, így semmilyen részletet nem lehet kivenni a felvételből. Ha valahova lerögzítem, akkor nagyjából lehet értelmezni a látottakat, de a minőség itt is csapnivaló, ez igaz a képi és a hangi anyagra is.

A Foxshot kamera tényleg aranyos, kicsi, az elején cserélhető a matrica, de rögzítés szempontjából nálam megbukott és bátran kijelenthetem, hogy ez az eddigi legrosszabb termék, amit teszteltem. A TomTopnál átszámolva nagyjából 16.000 Ft-ba kerül, ami durván sok ezért a kütyüért, főleg úgy, hogy 20.000 Ft alatt már bőven kapsz SJCAM akciókamerát is.

Minden további részlet megtudható a videóból, ha érdekel, hogy milyen képeket és videókat rögzít a kamera, akkor a fent beágyazott videóban tekerjetek 3:23-hoz, vagy katt IDE.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.