A Samsung Galaxy Note7 bukása utána egyre több pletyka van a Galaxy S8-at illetően, hiszen a Samsungnak nagyot kell villantania és bizonyítania, hogy visszanyerje a felhasználók bizalmát.

Korábbi pletykák szerint a Galaxy S8 kijelzője káva nélküli lesz, illetve a Home gomb is a kijelzőbe lesz építve. Eddigi tudomásunk szerint továbbra is két modell lesz, mindkettő ívelt kijelzővel, az egyik 5.7 inches, a másik 6.2 inches lenne. Ez hatalmas növekedés a mostani Galaxy S7 (5.1″ és 5.5″) kijelzőihez képest, viszont ha a káva eltűnik, akkor lényegében nem lenne túl nagy fizikai méretváltozás. 

Galaxy S8 koncepció
Galaxy S8 koncepció

Ma érkezett egy újabb infó ezzel kapcsolatban. Egy helyi (Korea) elemző szerint a Samsung tovább növelné a képátlót, hogy a Galaxy Note7 fanok továbbra is élvezhessék a nagyobb kijelző nyújtotta előnyöket. Aztán hogy most ebből mi lesz az igazság, azt nem tudjuk, de januártól biztosan jönnek a kiszivárgott renderképek, illetve infók, egyelőre még csak spekulálunk, hogy mire lehet kb. számítani.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMBehance.net
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.