Hirdetés

Az iPhone X-et november 3 óta használom és egyre több hibát vélek felfedezni. A Face ID az egyik legjobb arcfelismerő megoldás, mégsem érzem azt, hogy maradéktalanul elégedett lennék, használat közben és töltés közben is erőteljesen fel tud melegedni és például hidegben megbolondul.

Budapestre vonatoztam egyik nap, a pályaudvaron használtam a készüléket (kb. 10-15 fok lehetett), arra lettem figyelmes, hogy Messengerben egyszerűen nem nyomja le azokat a billentyűket, melyeket megérintek. Próbáltam másokat leütni, de volt, hogy egyáltalán nem érzékelt, máskor pedig teljesen mást nyomott és ami érdekes, hogy csak a billentyűzet nem volt jó.

Utánanéztem és nem csak én jártam így. Az Engadget oldalán is beszámoltak róla, hogy több Reddit felhasználó is hasonlókat tapasztalt. Az Apple szóvivője azt nyilatkozta, hogy a mérnökök már dolgoznak a megoldáson és ezt vélhetően egy szoftverfrissítéssel meg tudják oldani.

A szóvivő nem mondta, hogy miért történik ez, miért van rossz hatással a hideg az iPhone X kijelzőjére. Egy pár másodperc után nálam helyrejött, de egyáltalán nem volt pozitív élmény, hogy nem tudtam üzenetet írni egy ilyen magasan árazott készüléken.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.