Régóta gondolkodtunk, hogyan tudnánk még nagyobbak lenni és több emberhez eljutni és ennek megtaláltuk a (talán) legjobb módját.

A Tech2.hu csapata mostantól szorosan együttműködve dolgozik a Prohardver lapcsaláddal és azon belül is a Mobilarena csapatával. A Tech2.hu NEM olvad bele az említett médiumokba, mindössze csatlakozunk a lapcsaládhoz, ezáltal még nagyobb közönséget érhetünk el.

A Tech2.hu-t ez annyiban fogja érinteni, hogy a YouTube csatornánkon még több tartalom várható és még több téma, de továbbra is mi (Laci és Zsolt) fogjuk készíteni a videókat. A Mobilarena.hu YouTube csatornájára így nem kerül fel több videó, a Tech2.hu fogja képviselni a Prohardver lapcsaládot videós szinten. Ez egy hatalmas lehetőség számunkra, reméljük, hogy ti is örültök ennek. A fenti videóban részletesebb magyarázatot is adunk, a videó és a cikk alá is várjuk a hozzászólásokat, véleményeket ezzel kapcsolatban.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.