Hirdetés

A Sonos tegnap bejelentette, hogy az Apple Music hivatalosan is elérhető lesz a Sonos vezetéknélküli kihangosítókon.
A két hónapos béta tesztelésének befejezésével mától elérhető a speakereken az Apple Music, többek között a For You, a Radio és a My Music funkciók is.

A december 15-én kezdődő béta teszt folyamán több százezer ember tesztelte a Sonor kihangosítókon az Apple Music-ot.
Eddy Cue a következőt nyilatkozta:

„A bétaidőszak alatt nagy volt a visszajelzés a Sonoson lévő Apple Musicról”, mondta Eddy Cue, az Apple Internet Software and Services alelnöke. „A Sonos és az Apple Music egy bámulatos zenei élményt nyújt otthonunkban – izgatottak vagyunk, hogyan alakul majd a Sonos és Apple Music páros értékesítése, ami holnap indul majd.”

applemusiconsonossonos

Az Apple Music 2015. június 30-án startolt el. A Sonos úgy gondolja, hogy ezzel az újdonssággal sok új felhasználót elérnek majd.
A hivatalos Apple Music támogatás közleménye előtt a Sonos készített egy felmérést, ami a zene pozitív hatásairól szólt, használva az Apple Music-ot a Sonor párosításával. A felmérés eredménye azt mutatta, hogy azok a családok, akik rendszeresen zenét hallgatnak otthonukban, 67 %-kal több időt töltenek együtt, mint más családok.

forrás: MACRUMORS

Hirdetés
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: