Egy ipari forrás szerint a Samsung Galaxy S8 kamerája marad 12 MP, viszont 1000 fps-sel rögzíti majd a lassított felvételeket, melyre okostelefonokat tekintve egyelőre csak a Sony Xperia XZ Premium képes.

XZ Premium

A Sony csúcskészülékében egy IMX400-as szenzor található, viszont a Samsung nem ezt fogja használni. Fontos megjegyezni, nem minden a megapixel! Egy kamerának a felbontásán kívül rengeteg más értéke is van, ami épp ugyanolyan fontos: rekeszérték, szenzorméret, pixelméret és természetesen a hozzá írt szoftver sem mindegy! Noha a Galaxy S8 kamerája marad 12 MP (a források szerint), viszont egy hozzáadott DRAM chipnek köszönhetően képes lesz 1000 fps-sel rögzíteni, amivel nagyjából ilyen videókat tudunk készíteni:

Az előlapra egy 8 MP-es kamera kerülhet, ami mellé egy nagyobb, 3.7 MP-es RGB szenzor kerül kifejezetten az írisz-szkennerhez. A bemutató március 29-én lesz New York és London városában. Utóbbin ott leszünk, amint bemutatkozik a készülék, érkeznek is a videók és a cikk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.