Legutóbbi Lenovo-val kapcsolatos cikkünkben arról volt szó, hogy jön 2017 elején Magyarországra a Moto Z és Moto Z Play, viszont más modellekről nem volt információ. Most már van!

Moto Z

A vállalat úgy döntött, hogy szélesebb körben értékesíti a Moto készülékeket és Európában is kaphatók lesznek. A Moto Z és Moto Z Play mobilok megjelenését a Lenovo Magyarország egy sajtóeseményen jelentette be, viszont a mostani hír a Moto M-ről egy külföldi portálról származik. Úgy tűnik, hogy Magyarország a szerencsések között van, ugyanis Csehországban, Romániában és hazánkban is elérhető lesz a Moto M.

Moto M

A Moto M-ben találunk egy 5.5 inches FHD kijelzőt, MediaTeK Helio P15 chipset 2.2 GHz-es órajellel, mellé 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely jár. Létezik a készülékből egy 4 GB RAM / 64 GB tárhely felszereltségű modell is, de mindkét variáns bővíthető microSD-vel. A hátlapra egy 16 MP-es kamera került, míg az előlapon egy 8 MP-es lencsét találunk, az akku pedig 3050 mAh kapacitású.

Szoftveres fronton Android 6.0.1 Marshmallow fog visszaköszönni, de hamarosan elérhető lesz a Nougat. Európai ára Szlovákiában 279€ lesz (ott ma mutatták be), ami megközelítőleg 87.000 Ft. Amint bővebb információval tudunk szolgálni, úgy értesíteni fogunk titeket.