Hirdetés

A LetsGoDigital szerint egy lyukas kijelzővel ellátott mobillal készül a dél-koreai gyártó. Az LG egy a YouTube-ra feltöltött videóban már jelezte a közönség számára, hogy valami dupla kijelzős eszközzel is készülnek az IFA 2019-re.

A koreai szellemi tulajdonokkal foglalkozó hivatalhoz benyújtott szabadalom szerint pedig egy lyukas kijelzős formaterven is dolgoznak a mérnökök. A kivágás kicsit szélesebb mint egy Samsung Galaxy S10 esetében, de a kameraszenzor mellett más szenzorok is beépítésre kerülhettek a kép alapján.  Rendkívül keskeny kávákat is kaphat a mobil, bár azt, hogy mennyire felelnek meg a renderképek a valóságnak majd idővel tudjuk csak meg.

A fenti képen a kamera alkalmazás felülete is megtekinthető, a LetsGoDgital pedig rögtön készített is hozzá egy renderképet, miként is nézhetne ki a készülék.

Múlt hónapban levédették az „LG Folds” nevet is, mely összecseng a már fentebb említett videóval. Kíváncsian várjuk mivel is készül az LG a 2019-es IFA kiállításon.

 

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMGizmoChina
FORRÁSLetsgodigital
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.