Hirdetés

A legújabb szabadalmi bejelentések szerint az LG valami egészen érdekes dologra készül az okostelefonos fronton. Azt már tudjuk, hogy a legújabb Andorid 7.0 operációs rendszerrel ellátott LG V20 az idei év második felében bemutatkozik majd, viszont e készülék fejlesztésével párhuzamosan más technológiákon is dolgozik a kisebb dél-koreai gyártó. Ez nem más, mint a 21:9 arányú okostelefonos kijelző.

lgtrademark

lgtrademark2Az LG nemrég benyújtott szabadalmai alapján a legtöbb okostelefonban használt 16:9 képarányú megjelenítők helyett 21:9 képarányú, ultra széles kijelzővel szerelné fel csúcsmodelljeit. Egyébként a mozikban lévő filmvásznak is 21:9 képaránnyal rendelkeznek, valamint már egyre több ilyen arányú monitor is megtalálható a piacon. Többek között a Samsung is gyárt ilyen monitorokat. Ti mit gondoltok az LG új ötletéről?

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több mint 10 éve foglalkozom újságírással tech témakörben. Ha nem írok, akkor hobbi szinten e-sport játékokkal játszok.

1 hozzászólás

  1. Marhaság. Én a 16:9-nek sem örülök. Jobb lenne a 1,5, vagy az 1,6. Internetezéshez is jobban megfelel. Filmet nem telefonon kell nézni. A gyártók már nem tudnak mit kitalálni, hogy elkeljen a készülékük, ezért ilyen hülye ötletekkel jönnek elő.

Comments are closed.