Ahogyan közeledünk a 2019-es IFA kiállításhoz, mely idén is Berlinben kerül megrendezésre, egyre több gyártó küldi ki a meghívóit az eseményre. Az LG szeptember 6-án tart bemutatót.

A fenti videón egy olyan készülék sziluettje látható, ami egy második kijelzővel is rendelkezik. Az LG V50 ThinQ-hoz már az MWC-n bejelentettek egy hasonló csatlakoztatható kijelzőt, lehetséges ennek egy második generációja fut be szeptemberben.

Egyes hírek szerint pedig már a V60 ThinQ bejelentése is meg fog történni, miközben sok helyen még a V50 ThinQ sem kapható. Ami még kiderült, hogy kívül egy kisebb kijelző is helyet kap majd amin az értesítések, idő, lejátszott zene láthatóak.  Qualcomm 855 Plus processzort kaphat a V60 ThinQ és az 5G hálózatokra is képes lesz felcsatlakozni. OLED technológiájú képernyőt kaphat QHD+ felbontással és IP68-as minősítés szerint víz- és porállósági tanúsítvánnyal is rendelkezni fog.

Az elkövetkezendő napokban, hetekben még biztosan hallani fogunk az LG új készülékéről. Ti szeretitek az LG mobilkészülékeit?

Hirdetés
FORRÁS91mobiles
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!