Ahogyan közeledünk a 2019-es IFA kiállításhoz, mely idén is Berlinben kerül megrendezésre, egyre több gyártó küldi ki a meghívóit az eseményre. Az LG szeptember 6-án tart bemutatót.

A fenti videón egy olyan készülék sziluettje látható, ami egy második kijelzővel is rendelkezik. Az LG V50 ThinQ-hoz már az MWC-n bejelentettek egy hasonló csatlakoztatható kijelzőt, lehetséges ennek egy második generációja fut be szeptemberben.

Egyes hírek szerint pedig már a V60 ThinQ bejelentése is meg fog történni, miközben sok helyen még a V50 ThinQ sem kapható. Ami még kiderült, hogy kívül egy kisebb kijelző is helyet kap majd amin az értesítések, idő, lejátszott zene láthatóak.  Qualcomm 855 Plus processzort kaphat a V60 ThinQ és az 5G hálózatokra is képes lesz felcsatlakozni. OLED technológiájú képernyőt kaphat QHD+ felbontással és IP68-as minősítés szerint víz- és porállósági tanúsítvánnyal is rendelkezni fog.

Az elkövetkezendő napokban, hetekben még biztosan hallani fogunk az LG új készülékéről. Ti szeretitek az LG mobilkészülékeit?

Hirdetés
FORRÁS91mobiles
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.